• Home ›› Meer informatie ›› Terrasoverkapping Eindhoven
  • TerrasoverkappingEindhoven_Deel1.png

Terrasoverkapping uit eigen fabriek in Eindhoven

Het hele jaar buiten zitten, dat kan met een terrasoverkapping op maat. IN- ’N OUTDOOR Tielemans maakt in haar eigen fabriek de beste overkapping voor uw terras. Of u nu een serre of veranda wilt, met of zonder verwarming, onze medewerkers adviseren u graag. Bekijk én ervaar de verschillende soorten terrasoverkapping in onze showroom in Eindhoven.

Geniet elk seizoen op uw terras en laat de weersomstandigheden daar geen invloed op uitoefenen. In de zomer wilt u bescherming tegen de zon en in de winter tegen de regen en de kou. Kies voor een terrasoverkapping uit Eindhoven van IN- ’N OUTDOOR Tielemans. Wilt u glazen schuifdeuren, verlichting of verwarming? We kunnen het allemaal voor u op maat maken in onze fabriek en bij u thuis installeren. We hechten veel waarde aan het verlenen van uitstekende service.

Terrasoverkapping Eindhoven

U zoekt een permanente oplossing voor uw terras? Bekijk ons aanbod aan serres, veranda’s en andere types terrasoverkapping in Eindhoven. Met een serre creëert u een extra kamer aan de woning of het bedrijf. Door de glazen wanden profiteert u optimaal van het zonlicht en bent u beschermd tegen regen en wind. Wilt u ook ’s avonds van de serre genieten, dan installeren we verlichting voor uw terrasoverkapping. Met een Brustor lamellendak kan u zelf de lichtinval reguleren.

IN- ’N OUTDOOR Tielemans biedt meer soorten terrasoverkapping in Eindhoven. Onder een veranda zit u buiten droog. Aan de hand van de ligging van uw terras en uw wensen bepaalt u of en hoeveel zijpanelen de veranda krijgt. Verwarming en verlichting onder uw veranda is ook mogelijk. We installeren het op maat, zodat u ’s avonds gezellig onder de veranda kan blijven zitten. Onze installateurs kijken ter plekke naar de beste oplossing.

Showroom terrasoverkapping Eindhoven

Bekijk alle soorten terrasoverkappingen in Eindhoven in onze sfeervolle showroom. Hier ziet u niet alleen de verschillende mogelijkheden, maar ervaart u ze ook. Daarnaast kunt u ons assortiment aan zonweringen, rolluiken en garagedeuren bekijken. Het daadwerkelijke effect van onze zonweringen kunt u ervaren door in onze showroom te spelen met het licht op de samples.
IN- ’N OUTDOOR Tielemans bewijst sinds 1921 een ware meester te zijn op het gebied van zonwering en rolluiken. Bijna een eeuw later zijn we de onderneming voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en terrasoverkapping in Eindhoven en omstreken. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur geopend. Voor kinderen is er een speelhoek in onze showroom. U vindt onze showroom op de Schootsestraat 148 in Eindhoven. Met een grote parkeerplaats op ons terrein is er voldoende parkeergelegenheid.
bezoek onze showroom ▸

  • TerrasoverkappingEindhoven_Deel3.png

Deskundigheid en betrouwbaarheid

We vinden het belangrijk om kwaliteit en betrouwbaarheid uit te stralen naar onze klanten. Daarom zijn we ISO-9002 en VCA gecertificeerd. Ook zijn we lid van de branchevereniging Romazo. U kunt er op rekenen dat we alles professioneel installeren, maatschappelijk verantwoord ondernemen en gaan altijd voor 100 procent klanttevredenheid.

We geven u deskundig advies over de overkapping voor uw terras. Aan de hand van uw wensen en de ligging van uw terras kiezen onze deskundige medewerkers samen met u voor de terrasoverkapping op maat. Wilt u een afspraak maken met een van onze medewerkers in onze showroom, bij u op locatie, of een belafspraak? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.
neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven