Over ons

sfeerfoto-home-tielemans.jpg

Sinds 1921 bewijst IN- 'N OUTDOOR Tielemans een ware meester te zijn op gebied van zonwering en rolluiken. Het bedrijf heeft al bijna 100 jaar vele klanten beschermd tegen de felle stralen van de zon. Zonlicht is fijn, maar niet in alle situaties welkom. Onze zonwering is daarom een uitkomst.

Kleurrijke combinaties en puur comfort

Of het gaat om rolluiken, terrasschermen, verticale zonwering, uitvalschermen of garagedeuren: wij bieden kleurrijke combinaties, puur comfort, stralend design en een lange levensduur. Bovendien werken wij alleen samen met kwaliteitsleveranciers, zodat we bij u een product kunnen installeren van de allerhoogste kwaliteit.

Beleef uw ideale zonwering in onze showroom

Om erachter te komen welke zonwering, rolluiken of garagedeur u wilt, raden wij u aan deze te zien en te ervaren. Wij hebben hiervoor speciaal een showroom ingericht. Hier kunt u onze producten niet alleen bekijken, maar ook bedienen. We hebben bijvoorbeeld een moderne kast neergezet waar we samples in plaatsen. Zo kunt u spelen met het licht en het daadwerkelijke effect van de zonwering ervaren.

afbeelding-header-home-tielemans.jpg

Maak kennis met onze enthousiaste medewerkers

Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om u deskundig advies te geven en samen met u een weloverwogen keuze te maken. Ook kunt u gerust uw kinderen meenemen, wij hebben voor hen een speelhoek ingericht. Wat betreft parkeren hoeft u zich eveneens geen zorgen te maken. Op ons terrein bevindt zich een grote parkeerplaats.

Daar waar anderen stoppen, gaan wij door

Wij staan bekend om onze uitstekende service en het aanpakken van complexe klussen. Daar waar anderen stoppen, gaan wij door. Hoe complex uw vraag ook is, onze vakmensen staan u met raad en daad terzijde. We doen er alles aan bij u een uitstekend product te installeren, waar u jarenlang plezier van heeft.

Lidmaatschap Romazo

Wij vinden het uiterst belangrijk om kwaliteit en betrouwbaarheid uit te stralen naar onze klanten. Daarom zijn we ISO-9002 en VCA gecertificeerd. Ook zijn we lid van de branchevereniging Romazo.  U kunt er dus op rekenen dat we alles professioneel installeren, maatschappelijk verantwoord ondernemen en gaan voor 100 procent klanttevredenheid.

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

vraag hier uw offerte aan ▸
Scroll naar boven