BRUSTOR OUTDOOR LIVING ACTIE! Ontvang nu 10% korting op de modellen B200, B200XL en B300! De actie geldt voor de module, inbouw screens en ledverlichting. Daarnaast krijgt u tijdens deze actieperiode bij alle knikarmschermen een GRATIS MOTOR CADEAU!

Bekijk hier alle informatie over de actie en neem bij vragen contact met ons op!

GEZOCHT: Monteur lees meer ▸

« Terug

Maak gebruik van de VOORJAARSACTIE van PALLAZZO!

PALLAZZO_LED-NL-popupdef-1024x768.jpg16 mrt

Pallazzo

Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met een Pallazzo glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.

De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

De actie

Vanaf 20 februari t/m 30 april 2021 hebben we een speciale kortingsactie: Gratis LED spots en afstandsbediening bij aankoop van een Pallazzo terrasoverkapping.

De gemiddelde setprijs voor deze LED’s is 507,-. Eén spot per tussenligger. Kortingen kunnen niet worden ingewisseld voor (contant) geld.

Corona beleid

Vanaf 3 maart 2021 is het weer mogelijk om op afspraak langs te komen in een van onze showrooms. Wij verwelkomen u dan ook graag! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Projecten Pallazzo

_T0B4168.jpg

Pallazzo Lounge (3).jpg

Pallazzo Oirschot 2018 09 14 HR-12.jpg

XL aventa (3).jpg

« Terug

Scroll naar boven