BRUSTOR OUTDOOR LIVING ACTIE! Ontvang nu 10% korting op de modellen B200, B200XL en B300! De actie geldt voor de module, inbouw screens en ledverlichting. Daarnaast krijgt u tijdens deze actieperiode bij alle knikarmschermen een GRATIS MOTOR CADEAU!

Bekijk hier alle informatie over de actie en neem bij vragen contact met ons op!

GEZOCHT: Monteur lees meer ▸

« Terug

Update: deurbeleid

houten-jaloezieën-1-luxaflex-inspiratie-in-n-outdoor.jpg25 mrt

We willen zo lang mogelijk open blijven voor onze gasten, maar met het heersende Coronavirus hebben wij hier wel enkele maatregelen en voorwaarden voor moeten stellen. Op deze manier proberen we de gezondheid van u en onze medewerkers te beschermen. Wij verzoeken u dringend om uw medewerking hieraan te verlenen, waarvoor onze dank.

Ons deurbeleid is als volgt:

  • Houd tenminste 1,5 meter afstand van andere gasten en onze medewerkers.
  • Vraag één van onze medewerkers om u te begeleiden door de showroom.
  • Raak zo min mogelijk aan.
  • Respecteer de ruimte die een ander nodig heeft.
  • Wanneer u ziekteverschijnselen heeft, zoals verkoudheid, hoesten en/of koorts, vragen wij u het pand niet te betreden en een andere keer terug te komen. Uiteraard mag u ons ook bellen en kunnen we u misschien telefonisch helpen.

Als u vragen heeft over ons deurbeleid, twijfel niet om contact met ons op te nemen (040 - 251 11 10). En wilt u er zeker van zijn dat er voldoende plaats is voor u? Maak hieronder dan een afspraak:

Maak direct een afspraak

« Terug

Scroll naar boven