« Terug

3 x inspiratie voor een terrasoverkapping

Brustor LED strip structuur 1.JPG27 apr

Zit u graag in de tuin? Wij van IN- ‘N OUTDOOR Tielemans snappen dat als geen ander. Ook al waren de afgelopen Nederlandse zomers erg zonnig, weten we nooit zeker hoe de zomermaanden zullen verlopen. Om dan toch zo veel mogelijk in de tuin te kunnen zitten raden wij terrasoverkappingen aan. We laten u graag een aantal mooie projecten zien ter inspiratie.

Helemaal open of half dicht?

U terrasoverkapping kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kunt u met mooi weer de zonwering naar beneden laten om heerlijk koel in uw tuin te kunnen zitten. Bij minder warm weer is het mogelijk om de zonwering te sluiten en zo veel mogelijk licht onder uw terrasoverkapping te creëren. Bekijk hier een voorbeeld van Weinor:

Weinor terrazza pure buitenleven IN N OUTDOOR Tielemans_2.jpg    Weinor terrazza pure buitenleven IN N OUTDOOR Tielemans.jpg

“Ons klimaat is wisselvallig: hoe vaak horen we onszelf niet zeggen ‘het is niet uit te houden zo heet’ of ‘brr het is eigenlijk net te fris om buiten te zitten’.”

Maak van uw tuin een vakantie

Een luxe zwembad met overkapping alleen mogelijk op vakantie? Dat hoeft niet per se zo te zijn! We hebben verschillende projecten gezien waar een overkapping dient als verkoelende plek om na het zwemmen op te drogen. Bijvoorbeeld bij Erhardt:

Erhardt T-Dach Integral IN N OUTDOOR Tielemans buitenleven.jpg

Langer buiten zitten met uw gasten

Geeft u een barbeque feestje in de tuin? Nadat de zon is gezakt kan het soms wat fris worden. Met een terrasoverkapping inclusief verlichting en verwarming blijven u en uw gasten gemakkelijk langer buiten zitten. Deze pergola van Brustor is een favoriet:

Brustor-pergola-Oppegard IN N OUTDOOR Tielemans buitenleven.jpg

Wilt u voor uw eigen tuin eens sparren of naar nog meer voorbeelden kijken? Maak dan een afspraak bij onze showroom. We helpen u graag!

Afspraak maken ▸

« Terug

Scroll naar boven