« Terug

25% korting op Luxaflex producten

horizontale-jaloezieën-2-luxaflex-inspiratie-in-n-outdoor.jpg05 feb

Bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans hebben we een mooie actie voor u klaar staan: 25% korting op Luxaflex* binnenzonwering. Richt uw woning of werkomgeving in met de luxe producten van Luxaflex. Deze tijdelijke actie loopt tot en met voorjaar/zomer 2020.

"We helpen u graag met het uitzoeken van zonwering en geven advies op maat."

Bepaal zelf de sfeer en de uitstraling van uw woonruimte met zonwering van Luxaflex. Denk hierbij aan raamdecoratie zoals shades, rolgordijnen en jaloezieën. De tijdelijke korting van 25% op Luxaflex producten maakt het een mooi moment om eens bij ons langs te komen in de showroom. 

25% korting op Luxaflex binnenzonwering

Maak ook uw woon- of werkruimte klaar voor de zomer met de mooie kortingsactie van Luxaflex. Met bijvoorbeeld de rolgordijnen van Luxaflex bepaalt u zelf de sfeer en de temperatuur binnen. Zit u aan tafel en schijnt de zon fel in uw ogen? Dan kunt u de rolgordijnen iets dicht doen, zodat de zon niet meer hinderlijk is maar het licht nog wel naar binnen schijnt voor een frisse uitstraling. Wilt u onze verschillende rolgordijnen met 25% korting bekijken? Kom naar onze showroom! 

rolgordijnen-1-luxaflex-inspiratie-in-n-outdoor.jpg

25% korting op alle Luxaflex binnenzonwering

Om uw woon- of werkruimte een nieuwe look te geven zijn verschillende opties mogelijk. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina. Indien u al een idee heeft helpen we u graag verder in de showroom.  Maak meteen een afspraak of kom vrijblijvend langs.

Maak een afspraak

* De korting geldt bij het zelf opmeten en monteren van de Luxaflex producten.

« Terug

Scroll naar boven