« Terug

Jouw zonwering vind je alleen in een interactieve, stijlvolle showroom

Tielemans_Jouw-zonwering-vind-je-alleen-in-een-interactieve-stijlvolle-showroom_1.jpg15 jan

Tegenwoordig is er voor elk product wel een webshop te vinden. Heel handig. Je hoeft thuis maar een paar online handelingen te verrichten en de volgende dag, of de dag erna staat de pakketbezorger voor je deur. Bij de aanschaf van zonwering komt echter wat meer kijken. “Zonwering is een prijzig product dat je meestal aanschaft voor tientallen jaren. Dan is het zonde als blijkt dat de via internet aangekochte zonwering niet past bij de woning”, aldus Mark van Son, eigenaar van IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering.

“Onze deskundige medewerkers leggen graag alles uit over de nieuwste bedieningsmogelijkheden.”

Offerte aanvragen

Zonwering Eindhoven

“Wij hebben speciaal voor onze klanten een interactieve, stijlvolle showroom ingericht in Eindhoven. Hier kunnen klanten zonwering op diverse manieren ervaren en uitproberen”, aldus Mark. We hebben een speciale kast in onze showroom waarin we talloze sampels kunnen plaatsen van jaloezieën, shades en rolgordijnen. Zo kun je de producten niet alleen bekijken, maar ook spelen met het licht door ze te bedienen. Verder staan er een aantal soorten binnenzonwering uitgestald, waarbij we woonkamers nabootsen. Op deze manier kun je het daadwerkelijke effect van de binnenzonwering ervaren.

PowerView Motorisation app

Verder is het mogelijk allerlei manieren van bediening uit te proberen, met de hand, met afstandsbediening, met knoppen en zelfs met de inventieve PowerView Motorisation app. Hiermee kun je automatiseren wanneer de zonwering naar boven en beneden gaat. Mark: “Onze deskundige medewerkers leggen graag alles uit over de nieuwste bedieningsmogelijkheden.”

Offerte aanvragen

Kindvriendelijke oplossingen

Uiteraard hebben we aan de kinderen gedacht. Zo hebben we kindvriendelijke oplossingen voor raamdecoratie die je hier ook kunt uitproberen. Denk aan een verbreekbare kettingverbinder. Je kunt je kinderen eveneens meenemen, speciaal voor hen hebben we een speelhoek ingericht.

Openingstijden Tielemans

Voel je vrij om onze showroom te bezoeken. We zijn elke werkdag open van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Je kunt ons bellen, e-mailen of het invulformulier op onze website invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Offerte aanvragen Bekijk het complete aanbod

« Terug

Scroll naar boven