« Terug

Wanneer is het tijd voor shades, rolgordijnen of jaloezieën?

Tielemans_Wanneer-is-het-tijd-voor-shades,-rolgordijnen-of-jaloezieen_3.jpg20 nov

Binnenzonwering kun je gemakkelijk het hele jaar door aanschaffen. In tegenstelling tot buitenzonwering. “Als je in de tuin zit en je hebt behoefte aan schaduw ben je al te laat. De levertijden zijn dan aanzienlijk lang, aangezien bijna iedereen dan denkt aan zonneschermen. De vraag naar binnenzonwering is verspreid over het hele jaar, daarom zijn er geen problemen met levertijden”, aldus Mark van Son, bedrijfsleider van IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering.

Zonwering adviseur

Net zoals bij buitenzonwering, zijn er op gebied van binnenzonwering vele variaties mogelijk. Zo heb je shades, rolgordijnen en jaloezieën. Maar hoe weet je welke soort het beste bij jou past? “De zonwering adviseur in onze showroom is vaak veel tijd kwijt met de uitleg welke zonwering past bij welke type woning en behoeftes. Iedereen is anders. Gelukkig weten zij vrijwel altijd de klant goed in te lichten, zodat hij de juiste keuze maakt.”

“De vraag naar binnenzonwering is verspreid over het hele jaar, daarom zijn er geen problemen met levertijden.”

Offerte aanvragen

Jaloezieën

Heb je een strak en modern interieur? Dan komen jaloezieën daar heel mooi in uit. Jaloezieën zijn echt van deze tijd, elegant minimalistisch en multifunctioneel: lichtbrengers, terwijl je geen privacy verliest. Wij kunnen de jaloezieën voor je op maat laten maken, zodat ze volledig passen bij jouw woning.  

Rolgordijnen

Met rolgordijnen kun je warmte en gezelligheid creëren in je woning. Ze zijn verkrijgbaar in de mooiste stoffen en hipste patronen. Bovendien hoef je niet per se voor een dim-out te gaan. We hebben ook lichtdoorlatende rolgordijnen in ons assortimenten. Hoe sfeervol is dat?

Offerte aanvragen

Shades

Wil je echt het nieuwste van het nieuwste? Dan zijn shades een must. Dat is de raamdecoratie van het moment. Natuurlijk kun je shades bekijken in woonbladen, maar als je ze in het echt ziet, zie je pas de prachtige verfijnde structuur en kun je de technische vindingrijkheid ervaren.  

Zonwering showroom

Onze jaloezieën, shades en rolgordijnen zijn elke werkdag te bezichtigen van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Je kunt zonder afspraak gewoon binnenlopen. Neem ook gerust je kinderen mee, speciaal voor hen hebben we een speelhoek ingericht.

Offerte aanvragen Bekijk het complete aanbod

« Terug

Scroll naar boven