« Terug

6 tips voor een sfeervolle, modieuze woonkamer!

Tielemans_6-tips-voor-een-sfeervolle,-modieuze-woonkamer_1.jpg25 sep

Kun je niet wachten om je woonkamer een nieuwe look and feel te geven, maar je weet niet hoe je dit kunt aanpakken? Begin dan met raamdecoratie. Met de juiste binnenzonwering kun je al zo’n verandering teweegbrengen! “Binnenzonwering is tegenwoordig enorm gewild en je ziet steeds nieuwe trends opkomen”, aldus Mark van Son, bedrijfsleider bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering. Speciaal voor jou 6 tips waarmee jouw woonkamer een sfeervolle, nieuwe en vooral modieuze uitstraling krijgt.  

Tip 1: Lichtdoorlatende Roman Shades: pure luxe

Breng je woonkamer in harmonieuze, haast paleisachtige sfeer met lichtdoorlatende Roman Shades. Deze raamdecoratie is verkrijgbaar in de meest luxe en stijlvolle stoffen. Zowel in effen kleuren als met opvallende structuren en dessins. Met de transparante stoffen laat je een beperkte hoeveelheid licht door. Zo heb je genoeg licht én privacy als je in je woonkamer zit.

Tip 2: Twist Shades: spelen met verschillende stoffen en patronen

Hou je van variatie? Dan zijn Twist Shades echt iets voor jou. Deze zonwering bestaat uit twee verschillende stoffen die langs elkaar kunt schuiven in een gesloten, half open en open positie. Zo creëer je steeds een andere lichtinval en uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Als je echt iets bijzonders wilt kun je ook gaan voor speelse patronen, zoals: cirkels, strepen, vierkantjes of golfjes.

Tip 3: Breng je woonkamer in plooi met Plissé Shades

Heb je draai en kiepramen in de woonkamer? Plissé Shades zijn hiervoor speciaal ontworpen, doordat je ze kunt vouwen, ofwel in plooi kunt trekken. Modieus en functioneel tegelijk! Ze zien er uiterst elegant uit, door hun rijke textuur en weefsel. Uiteraard kun je qua stijl ook alle kanten op: van chique klassiek tot strak modern.   

 

“In onze showroom kun je de zonwering echt beleven. Pas dan ervaar je wat welke soort met je doet.”

Offerte aanvragen

Tip 4: Panoramisch uitzicht met brede houten jaloezieën

Behoefte aan een natuurlijke, warme sfeer in huis? Ga dan voor tijdloze houten jaloezieën. Deze zijn van de beste houtsoorten gemaakt en verkrijgbaar in diverse kleuren. Van trendy wit en zwart tot aan prachtige natuurlijke houttinten. Bij grote ramen zijn brede latten een echte aanrader. Hiermee krijgt je woonkamer een ruimtelijk, panoramisch uitzicht.

Tip 5: Verfijnde lichteffecten met Silhouette Shades

Soepeltjes de lichtinval veranderen. Van fel licht tot zacht diffuus licht. Dat kan met de Silhouette Shades. Gemaakt van stoffen die een en al verfijning uitstralen. Ze zijn verkrijgbaar in eigentijdse grijstinten, zachte wittinten of aardse tonen. Een perfecte aanvulling op zowel een modern als klassiek interieur.

Offerte aanvragen

Tip 6: Botanische sfeer met Reflection rolgordijnen

De natuur heeft een rustgevende invloed op ons. Hoe mooi is het als je de natuur in je woonkamer kunt laten ‘doorgroeien’? Dat kan met de duurzame Reflection rolgordijn collectie van Luxaflex. Aquarel bloemmotief, gebleekt bladerspectakel, levendige groentinten: voor elke natuurliefhebber hebben we het ideale rolgordijn.  

Zonwering showroom

Enthousiast geworden? Al deze bovengenoemde binnenzonwering hebben wij in ons assortiment. Kom vooral langs in onze showroom. Onze adviseurs zullen je rondleiden en je ogen doen openen, want naast deze 7 tips zijn er nog zoveel meer mooie raamdecoraties. Mark: “In onze showroom kun je de zonwering echt beleven. Pas dan ervaar je wat welke soort met je doet.”  

Offerte aanvragen Bekijk het complete aanbod

« Terug

Scroll naar boven