« Terug

Voor de mooiste en modernste binnenzonwering ga je langs bij de specialist

Tielemans_Voor-de-mooiste-en-modernste-binnenzonwering-ga-je-langs-bij-de-specialist_2.jpg31 jul

Ben je op zoek naar binnenzonwering? Goed nieuws: de variaties zijn eindeloos, dus grote kans dat je jouw droomzonwering vindt. Maar, dit product bestel je niet even via internet bij de eerste de beste bouwmarkt. Zonwering bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van je woning, plus heel belangrijk: het comfort. Aangezien het voor de meeste mensen een aanzienlijke investering is, is het aan te raden een zorgvuldige keuze te maken en écht langs te gaan bij de expert. “Bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans leveren wij onder andere zonwering van het A-merk Luxaflex. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de zonwering helemaal kunnen beleven. Daarom hebben wij onze showroom zeer interactief ingericht”, aldus Mark van Son, bedrijfsleider bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering.

“Bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans vinden we het belangrijk om de trends op gebied van zonwering nauwgezet te volgen. Mensen zijn niet op zoek naar gedateerde spullen, maar naar het nieuwste van het nieuwste.”

Offerte aanvragen

Zonwering advies

Houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, verticale jaloezieën, lichtdoorlatende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en dan zijn er ook nog 6 verschillende shades. Je weet zo één, twee, drie niet welke zonwering je wilt kiezen. Lucht daarom je hart bij een binnenzonwering adviseur in onze showroom. Hij of zij leidt je rond, stelt vragen, toont je alle soorten zonwering en laat je er ook nog mee spelen. Bovendien kunnen we dankzij moderne technieken jouw situatie thuis nabootsen, zodat je een nog beter beeld krijgt. Zeker weten dat jij de juiste keuze maakt!

De nieuwste trends

“Bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans vinden we het belangrijk om de trends op gebied van zonwering nauwgezet te volgen. Mensen zijn niet op zoek naar gedateerde spullen, maar naar het nieuwste van het nieuwste. Zeker als ze hier langskomen. Een goed voorbeeld zijn de twist shades van Luxaflex. Deze bestaan uit verschillende stoffen die je moeiteloos langs elkaar kunt schuiven. Open, half open of volledig gesloten: het kan allemaal. Zo heb je elk moment van de dag de perfecte zonwering. Bovendien kun je er een heel warme, huiselijke sfeer mee creëren.”

Deskundige monteurs

Als jouw droomzonwering eenmaal in jouw huis hangt, stopt het contact met ons niet. Je kunt ons altijd bellen als er iets is. Onze deskundige monteurs zijn ervoor om te zorgen dat je elk moment van de dag kunt genieten van op en top comfort.

Offerte aanvragen Bekijk het complete aanbod

« Terug

Scroll naar boven