« Terug

Inspiratie nodig voor binnenzonwering?

Tielemans_Inspiratie-nodig-voor-binnenzonwering_3.jpg05 jun

Als we beginnen over binnenzonwering denk je vast aan die saaie jaloezieën die je vaak ziet hangen in stijlloze kantoorpanden. Mogen wij je even wakker schudden? De wereld van de binnenzonwering is tegenwoordig enorm. Je kunt er eindeloos veel kanten mee op! “Optimaal comfort in de meest trendy stijlen van de allerhoogste kwaliteit. Zo omschrijf ik de zonwering die wij leveren”, aldus Mark van Son, bedrijfsleider van IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering.

Jaloezieën

Met horizontale jaloezieën kun je je huis echt een metamorfose geven. Ze zijn er in elke kleur die je maar wenst, met prachtige texturen en dessins. Onze verticale jaloezieën zijn extra elegant wanneer je grote, lange ramen hebt. Hangen ze eenmaal? Dan kan het lichtspel beginnen! Met de hand, met een afstandsbediening, of een app? Zeg het maar!

Exclusief design zonwering

De sierlijke jaloezieën van Ellisse springen er echt uit in ons assortiment. Ellisse combineert namelijk een exclusief design met de multifunctionaliteit van de jaloezieën. Zo hebben het koordgewicht en de tuimelstang een houtaccent, en komt het patroon van de lamel in terug in het design van de onderlat. Uiteraard kun je hierin varieëren, zodat je een uniek stijlstatement kunt maken.   

 

“Shades kun je bij ieder type raam installeren. Ze zijn echt een grote toevoeging aan de uitstraling van een woning.”

Offerte aanvragen

Rolgordijnen

Lichtregulering en privacy op modieuze wijze. Daar staan de rolgordijnen die wij leveren om bekend. Wil je een lichtdoorlatende transparante stof, of juist een dim-out stof die ten goede komt aan een fijne nachtrust? Wat betreft de stijl is er op gebied van rolgordijnen ook eindeloos veel keus. Klassiek, trendy, gekleurd, patronen, met of zonder koord, noem maar op. Zeker weten dat jouw ideale rolgordijn erbij zit!

Shades

Shades zijn ideaal wanneer je je huis op exclusieve wijze wilt restylen. Ze zijn een smaakvol, technisch hoogstandje. Naast licht- en temperatuurregulering en privacy hebben ze namelijk een akoestische werking. Ze dempen harde geluiden van buiten. We leveren duette shades, silhouette shades, twist shades, plissé shades, facette shades en roman shades. Wil je de verschillen hiertussen goed bestuderen? Kom dan vooral langs in onze showroom! Mark: “Shades kun je bij ieder type raam installeren. Ze zijn echt een grote toevoeging aan de uitstraling van een woning.”

Offerte aanvragen

Veiligheid gaat voor

Lopen er jonge kinderen bij je in huis? Je moet er niet aan denken dat ze verstrikt raken in de koorden van de binnenzonwering! Daarom hebben wij speciale veiligheidssystemen waardoor je je kinderen met een gerust hart in je woonkamer kunt laten rondlopen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om voor elektronische bediening te gaan of de uiterst geavanceerde PowerView Motorisation app. Hiermee kun je zelfs programmeren hoe laat de zonwering omhoog, naar beneden of open en dicht gaat. Moderner kan haast niet! Mark: “Onze deskundige monteurs willen deze apparatuur met plezier installeren bij onze klanten.”

Offerte aanvragen Bekijk het complete aanbod

« Terug

Scroll naar boven