« Terug

Advies over binnenzonwering krijg je van deze experts

Tielemans_Advies-over-binnenzonwering-krijg-je-van-deze-experts_2.jpg10 apr

Uitgekeken op die gedateerde, fletse bloemetjesgordijnen die er al hingen bij de vorige bewoners? Jouw woonkamer heeft duidelijk een frisse boost nodig! Al gedacht aan binnenzonwering? Naast de vele kanten die je hiermee op kunt, zijn ze multifunctioneel. Ze houden de hinderlijke, felle zonnestralen tegen én je kunt de temperatuur in je woonkamer ermee reguleren. “Bij Tielemans vinden we het een mooie uitdaging om de huizen van onze klanten een verrassende twist te geven met onze stijlvolle zonwering”, aldus Mark van Son, bedrijfsleider bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering.

Zonwering showroom

Bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering zien we dat zonwering een fantastische aanvulling kan zijn op je woonplezier. Daarom hebben we een breed assortiment aan binnenzonwering van onder andere het kwalitatief hoogwaardige merk Luxaflex. Deze binnenzonwering kun je beleven in onze sfeervolle en interactieve showroom in Eindhoven. “We hebben houten en kunststof jaloezieën in diverse kleuren die op verschillende manieren te bedienen zijn. Ook leveren we talloze verduisterende rolgordijnen met de meest elegante en hippe patronen. En als je naar iets op en top luxe op zoek bent, dan zijn shades een echte aanrader. Deze zijn uiterst chique en je kunt er de lichtinval op een unieke manier mee reguleren. Zo krijgt je woning elke keer weer een andere uitstraling.”

“Wij willen graag dat onze klanten het nog prettiger vinden om thuis te zijn. Daar kan onze binnenzonwering echt aan bijdragen.”

Offerte aanvragen

Zonwering advies

Onze deskundige adviseurs lopen rond in de showroom en geven je graag advies. Zij vinden het ontzettend belangrijk om de inrichting van jouw woning te optimaliseren. Welke kleur muren en meubels heb je? Werk je thuis? Hoe groot is de behoefte aan privacy? Heb je grote of kleine ramen? Dergelijke vragen stellen ze om erachter te komen wat jouw ideale binnenzonwering is. Mark: “Wij willen graag dat onze klanten het nog prettiger vinden om thuis te zijn. Daar kan onze binnenzonwering echt aan bijdragen.”

Zonwering op maat

Ben je eruit? Dan komen we bij je langs om te meten en te inventariseren welke mogelijkheden er allemaal zijn. Vervolgens maken we het ontwerp. Wanneer je dat hebt goedgekeurd, laten we de zonwering op maat maken. Na een paar weken komt onze monteur langs om de zonwering te installeren. Heb je daarna nog vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht. Het gaat ons erom dat jij optimaal kunt genieten van jouw nieuwe binnenzonwering!

Offerte aanvragen Bekijk het complete aanbod

« Terug

Scroll naar boven