Binnenzonwering die past bij jouw woonstijl!

Offerte aanvragen

Binnenzonwering

Binnenzonwering is van grote invloed op de uitstraling en lichtregulering van jouw woning. Daarom is het belangrijk je hierover goed te laten inlichten. In deze blogs vertellen we je alles over de verschillende soorten binnenzonwering en hoe deze kunnen bijdragen aan jouw woonplezier. Laat je inspireren en enthousiasmeren!

Advies over binnenzonwering krijg je van deze experts

Uitgekeken op die gedateerde, fletse bloemetjesgordijnen die er al hingen bij de vorige bewoners? Jouw woonkamer heeft duidelijk een frisse boost nodig! Al gedacht aan binnenzonwering? Naast de vele kanten die je hiermee op kunt, zijn ze multifunctioneel. Ze houden de hinderlijke, felle zonnestralen tegen én je kunt de temperatuur in je woonkamer ermee reguleren. “Bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans vinden we het een mooie uitdaging om de huizen van onze klanten een verrassende twist te geven met onze stijlvolle zonwering”, aldus Mark van Son, bedrijfsleider bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering.

Inspiratie nodig voor binnenzonwering?

Als we beginnen over binnenzonwering denk je vast aan die saaie jaloezieën die je vaak ziet hangen in stijlloze kantoorpanden. Mogen wij je even wakker schudden? De wereld van de binnenzonwering is tegenwoordig enorm. Je kunt er eindeloos veel kanten mee op! “Optimaal comfort in de meest trendy stijlen van de allerhoogste kwaliteit. Zo omschrijf ik de zonwering die wij leveren”, aldus Mark van Son, bedrijfsleider van IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering.

Offerte aanvragen

Tielemans_Binnenzonwering_2.jpg

"Wij willen graag dat onze klanten het nog prettiger vinden om thuis te zijn. Daar kan onze binnenzonwering echt aan bijdragen."

Mark van Son
Tielemans_Binnenzonwering_2.jpg

"Shades kun je bij ieder type raam installeren. Ze zijn echt een grote toevoeging aan de uitstraling van een woning."

Mark van Son
Tielemans_Binnenzonwering_2.jpg

"In onze showroom kun je de zonwering echt beleven. Pas dan ervaar je wat welke soort met je doet."

Mark van Son

Bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans vinden we het belangrijk om de trends op gebied van zonwering nauwgezet te volgen. Mensen zijn niet op zoek naar gedateerde spullen, maar naar het nieuwste van het nieuwste.

Bekijk het complete aanbod
  • Alles voor jouw woonplezier
  • Kom langs in de showroom
  • Interieurtips

Voor de mooiste en modernste binnenzonwering ga je langs bij de specialist

Ben je op zoek naar binnenzonwering? Goed nieuws: de variaties zijn eindeloos, dus grote kans dat je jouw droomzonwering vindt. Maar, dit product bestel je niet even via internet bij de eerste de beste bouwmarkt. Zonwering bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van je woning, plus heel belangrijk: het comfort. Aangezien het voor de meeste mensen een aanzienlijke investering is, is het aan te raden een zorgvuldige keuze te maken en écht langs te gaan bij de expert.

6 tips voor een sfeervolle, modieuze woonkamer!

Kun je niet wachten om je woonkamer een nieuwe look and feel te geven, maar je weet niet hoe je dit kunt aanpakken? Begin dan met raamdecoratie. Met de juiste binnenzonwering kun je al zo’n verandering teweegbrengen! “Binnenzonwering is tegenwoordig enorm gewild en je ziet steeds nieuwe trends opkomen”, aldus Mark van Son, bedrijfsleider bij IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering. Speciaal voor jou 6 tips waarmee jouw woonkamer een sfeervolle, nieuwe en vooral modieuze uitstraling krijgt.  

Wanneer is het tijd voor shades, rolgordijnen of jaloezieën?

Binnenzonwering kun je gemakkelijk het hele jaar door aanschaffen. In tegenstelling tot buitenzonwering. “Als je in de tuin zit en je hebt behoefte aan schaduw ben je al te laat. De levertijden zijn dan aanzienlijk lang, aangezien bijna iedereen dan denkt aan zonneschermen. De vraag naar binnenzonwering is verspreid over het hele jaar, daarom zijn er geen problemen met levertijden”, aldus Mark van Son, bedrijfsleider van IN- 'N OUTDOOR Tielemans Zonwering.

Jouw zonwering vind je alleen in een interactieve, stijlvolle showroom

“Wij hebben speciaal voor onze klanten een interactieve, stijlvolle showroom ingericht in Eindhoven. Hier kunnen klanten zonwering op diverse manieren ervaren en uitproberen”, aldus Mark. We hebben een speciale kast in onze showroom waarin we diverse sampels kunnen plaatsen van jaloezieën, shades en rolgordijnen. Zo kun je de producten niet alleen bekijken maar ook spelen met het licht door ze te bedienen. Verder staan er een aantal soorten binnenzonwering uitgestald, waarbij we woonkamers nabootsen. Op deze manier kun je het daadwerkelijke effect van de binnenzonwering ervaren.

Offerte aanvragen

Jouw zonwering vind je alleen in een interactieve, stijlvolle showroom

Tielemans_Jouw-zonwering-vind-je-alleen-in-een-interactieve-stijlvolle-showroom_1.jpg15 jan Tegenwoordig is er voor elk product wel een webshop te vinden. Heel handig. Je hoeft thuis maar een paar online handelingen te verrichten en de volgende dag, of de dag erna staat de pakketbezorger... lees verder

Wanneer is het tijd voor shades, rolgordijnen of jaloezieën?

Tielemans_Wanneer-is-het-tijd-voor-shades,-rolgordijnen-of-jaloezieen_3.jpg20 nov Binnenzonwering kun je gemakkelijk het hele jaar door aanschaffen. In tegenstelling tot buitenzonwering. “Als je in de tuin zit en je hebt behoefte aan schaduw ben je al te laat. De levertijden ... lees verder

6 tips voor een sfeervolle, modieuze woonkamer!

Tielemans_6-tips-voor-een-sfeervolle,-modieuze-woonkamer_1.jpg25 sep Kun je niet wachten om je woonkamer een nieuwe look and feel te geven, maar je weet niet hoe je dit kunt aanpakken? Begin dan met raamdecoratie. Met de juiste binnenzonwering kun je al zo’n ... lees verder

Voor de mooiste en modernste binnenzonwering ga je langs bij de specialist

Tielemans_Voor-de-mooiste-en-modernste-binnenzonwering-ga-je-langs-bij-de-specialist_2.jpg31 jul Ben je op zoek naar binnenzonwering? Goed nieuws: de variaties zijn eindeloos, dus grote kans dat je jouw droomzonwering vindt. Maar, dit product bestel je niet even via internet bij de eerste de ... lees verder

Inspiratie nodig voor binnenzonwering?

Tielemans_Inspiratie-nodig-voor-binnenzonwering_3.jpg05 jun Als we beginnen over binnenzonwering denk je vast aan die saaie jaloezieën die je vaak ziet hangen in stijlloze kantoorpanden. Mogen wij je even wakker schudden? De wereld van de binnenzonwering ... lees verder

Advies over binnenzonwering krijg je van deze experts

Tielemans_Advies-over-binnenzonwering-krijg-je-van-deze-experts_2.jpg10 apr Uitgekeken op die gedateerde, fletse bloemetjesgordijnen die er al hingen bij de vorige bewoners? Jouw woonkamer heeft duidelijk een frisse boost nodig! Al gedacht aan binnenzonwering? Naast de ... lees verder
Scroll naar boven